Article archive

Mesazh per Vizitoret

29/04/2010 22:02
Le vizitorët tuaj të dinë për lajme dhe ngjarje në faqen tuaj te internetit sa më shpesh të jetë e mundur. Ju duhet të mbani faqen tuaj te internetit up-to-date në mënyrë që vizitorët tuaj do të përdoret për të vizituar faqet tuaja rregullisht. Ju mund të përdorni RSS feeds për të ofruar artikuj të...

First blog

29/04/2010 22:01
Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.

New event

29/04/2010 22:01
This is a sample event description. You can edit this description as you wish or remove the entire event.

Tregim per Faqen

29/04/2010 22:01
Faqja jonë e internetit e re ka nisur sot. Tregoj vizitorët tuaj pse keni filluar një prezantim të ri dhe se si është në dobi të tyre. Përmendur qëllimet tuaja dhe avantazhet e projektit. Mundohuni të dhënë shkurtimisht arsyet vizitorët tuaj pse ata duhet të kthehen në faqet tuaja.

Barcoleta

30/03/2010 07:52
Vaznja Mam, a pet kujtohet ajo vaznja qe bajshe dert mes pe thehet? Po, pi di. Pi tashit s’ki nevoj’ me bajt mo dert.. Sevdija me djalin Ni djal i vogel pe ngan nëpër shpi t’mallnnave edhe pi sheh nonen e vet, edhe pi thirr: Sevdije, oj Sevdijeeee! Sevdija: S’ki nevoj me m’thirr Sevdije...

Per Vizitoret

29/03/2010 20:19
        Ne jemi te lumtur qe ju shohim ne web faqen tone ne shpresojme te jeni adhurusit tane ne ju deshirojm Knaqasi ne Web Faqe Nese Deshironi te Hapni Nje Faqe si kjo kontaktoni ne Lirim_001@zbavitu.net Ju Pershendesim(L)
Items: 1 - 6 of 6