Ekonomi

Ekonomi
16:01 / 29 Prill 2010

Buxheti i BE-së më 2011 rreth 131 miliardë euro

Komisioni Evropian (KE) ka propozuar rritjen e buxhetit të BE-së për vitin 2011, duke theksuar se qëllimi i këtij propozimi është rimëkëmbja e bllokut nga kriza ekonomike.
   

Greqisë i duhen midis 100 dhe 120 miliardë euro

Greqisë i duhen midis 100 dhe 120 miliardë euro ndihmë deri në vitin 2012, deklaruan parlamentarët gjermanë pas takimit m...
 

Obama së shpejti do nënshkruajë ligjin mbi financat

Presidenti amerikan Barak Obama tha se ai dëshiron ta nënshkruajë ligjin që do të vendoste masa të reja kontrolli në Wal...
 

Kriza greke ndikim edhe në Shqipëri, por jo në banka

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Ardian Fullani thotë se kriza greke do të ketë ndikime në ekonomitë e dy vendeve Sh...
 

Obama dhe Merkel diskutojnë për krizën greke

Presidenti Obama dhe Kancelarja Angela Merkel e Gjermanisë kanë bërë një bisedë telefonike ku kanë shprehur shqetësimet...
 

Shpërthim në transmetuesin e kompanisë IPKO

Policia e Kosovës ka njoftuar për një shpërthim në fshatin Tvrgjan të Leposaviqit ndërsa është konfirmuar se cak i kë...