Mesazh per Vizitoret

29/04/2010 22:02

Le vizitorët tuaj të dinë për lajme dhe ngjarje në faqen tuaj te internetit sa më shpesh të jetë e mundur. Ju duhet të mbani faqen tuaj te internetit up-to-date në mënyrë që vizitorët tuaj do të përdoret për të vizituar faqet tuaja rregullisht. Ju mund të përdorni RSS feeds për të ofruar artikuj të rinj direkt për lexuesit