Emri :

  Emri I Muzikës desc Madhësia desc Modifikimi I Fundit desc
tyyp - Ketheu Mbrapa
tyyp - PER JU MATURANT - (Te zhgjedhura Nga Lirim-Ks.Tk )
tyyp - HITET DHE ALBUMET E FUNDIT - (Te zgjedhura Nga Lirim-Ks.Tk 2010 )
tyyp - HITET E VITIT - (Te zgjedhura Nga Lirim-Ks.Tk  2009 )
tyyp - MUZIKAT E VJETRA (Te zhgjedhura Nga Lirim-Ks.tk)
tyyp - REMIX NGA DJ SHQIPETAR
tyyp - SHKARKO FILMA PREMIER - RISIII -
tyyp - FEJA ISLAME
tyyp - HITE VAJTUESE PA KUFI
tyyp - KENG GURBETI
tyyp - MUZIKAT BALLKANIKE
tyyp - MUZIKAT E ZGJEDHURA NGA - DEDI
tyyp - MUZIKAT TALLAVA
tyyp - RAP - HIP-HOP SHQIP
tyyp

- ISTRUMENTAL VAJTIM-NGA Dj B1mm1 

tyyp - MELODI PER TELEFONA
tyyp - MUZIKA TE DASHURIS
tyyp - MUZIKAT PARODIKE
tyyp - MUZIKAT FOLKLORIKE
tyyp - MUZIKAT LIVE
tyyp - MUZIKAT PATRIOTIKE
tyyp - MUZIKAT PER PAVARSI
tyyp - MUZIKAT ROCK SHQIP
tyyp - MUZIKAT TECHNO