Teknologji

Ripërtërihet Windows Live Messenger

Versioni i ri i Windows Live Messenger sjellë komunikimin në kartela të ndara (tabs), video me rezolucion të lartë (HD) dhe përfshirje të lajmeve si dhe faqeve tjera për rrjetëzim shoqëror.
   
Steve Jobs

Paraqitja e pajisjes së re iPhone më 7 qershor?

Prej datës 7 deri më 11 qershor në San Francisco të SHBA-ve do të mbahet konferenca për zhvilluesit e Apple në të cilë...
 
Richard Stallman. Foto: CC-By-SA nga Victor Powell

FLOSSK sjell themeluesin e lëvizjes për softuer të lirë në Kosovë

Me ftesë të shoqatës FLOSS Kosova, më 4 qershor në Kosovë do të vij themeluesi i Free Software Foundation - Richard Stal...
 
 
 
Auto

Volkswagen paraqet studimin Milano Taxi

Volkswagen mban kursin e vet drejt prodhuesit më të pranueshëm të automjeteve në botë. Në panairin e automjeteve në Han...
 
BMW Gran Sport Coupe

BMW befason me konceptin Gran Sport Coupe

Prodhuesi BMW ka befasuar të gjithë në panairin e automjeteve të porsahapur në Pekin me paraqitjen e konceptit të tij Gra...
 

VW paraqet versionin e ri të modelit luksoz Phaeton

Volkswagen ka paraqitur në Pekin modelin e ri Phaeton i cili premierën e tij do ta ketë në panairin e automjeteve Auto Chi...