Ekologjia

C'ështe ekologjia dhe cilat janë problemet e saj?    Lirim-Ks.tK

Ekologjia eshte shkence e cla merret me hulumtimin e interasioneve te organizmave dhe te mjedisit

Ekologu amerikan Odum(1975),te cilin perndryshe e quajn babai i Ekologjise ate e quajn baba i ekologjise sepse ka bere shum Hulumtime Rreth Ekologjise dhe Mjedisit   ai thote nje Fjale nga Ekologu amerikan Odum thote:Njeriu eshte Faktori kryesor qe e shendrron kete bot ne demtime Ekologu amerikan u mundu shume per Ekologjin qe te mbrohet po nuk kishte asni ligj qe e Perkaste Ndaj ai e beri vet Duke bere Hulumtime Kaq per ekoogun amerikan Odum(1975)

 

C'ka quajme Ndotje

Ndotje quhet Prania e nje materie ose Energjie ne natyre, sasia dhe venddodhja e se ciles krijon efekte te padeshirushme Mjedisor.Pergjithesisht, çdo materie, qe futet ne mjedis duke ndikuar negativisht në Dobishmerine e Tij Quhet Ndotje

Raprti njeri-natyr ka qen i kenaqshem deri ne kohen e rritjes te popullsise , te shvillimit te hovshem.

Ndotje quhet perdorii i matraleve si p.sh(Kanaçe,alumini,abalazhe......etj

 

Ne mendojme se ishte per kaq shpersojm te Knaqeni ne temen e re Diten e mir Nga Lirim-Ks.tK

Powerd By Lirim-Ks.Tk

Komentoni Rreth temes A ju pelqej

♥ free chat www.supondo.com ♥

♥ Maria 20 sexy ♥ | 06/03/2012

♥ yes a free chatroom under www.supondo.com This chat also works on android and iphone, ipad, kostenlos , gratis, chatten , social network ♥

.

SHKOLLA :,,Said Najdeni" | 24/03/2011

faleminderit shum web site me i bukur ne bot

te faleminderit per informaitat

Po

Adminn-LiMY | 20/05/2010

po kemi me shti ma shume te shtunen

Amundesh

Hackerrr- | 20/05/2010

Tema shum e mir ama amunesh rreth ekologjise ma shum me shti?

New comment